COMPANIA KIMICAR

Infiintata in 1981 pentru a produce produse chimice pentru auto, industrie si horeca, incepand din primii ani s-a distins pentru capacitatea sa de a satisface diversele exigente ale pietii. Astazi constatam ca intr-un scurt timp se considera una dintre marile companii italiene ce opereaza in acest sector, devenind complet autosuficiente,cu moderne instalatii de amestec si de confectionare si cu structuri noi construite si proiectate tinand cont de diferitele exigente productive. Independenta obtinuta in sediul din Bosnasco(PV) si  formulele testate in delungul timpului cu exigente controale de calitate,garanteaza: rapiditate,flexibilitate si  calitate mereu constanta. Kimicar,multumind cautarilor continue si tehnologia implicata, a realizat formule cu  materii prime selectionate punand ca scop principal protejarea mediului. Folosind produsele noastre si  analizand mai apoi apele amestecate cu detergent, va fi o proba sigura de munca facuta de catre chimicii  nostrii si veti avea o garantie pentru activitatea dumneavoastra. 

Societate romaneasca infiintata in anul 2004 cu un capital  social de 268.000 ron, avand obiect de  activitate import si distributie detergenti  ecologici  fara frecare  pentru  Auto, Industrie, HoReCa  cat  si    echipamente profesionale de curatenie produse in totalitate in Comunitatea Europeana. In anul 2005 a fost  negociat un contract de exclusivitate cu un mare producator Italian, avand o gama bogata de detergenti ce  respecta in totalitate certificarile ISO 9001, HACCP, ISO 14001, cu PH-uri controlate si acreditate de C.E.  cat si detergent de ultima generatie produsi cu formule NANOTEK.  Alex Creativ devine unic importator in  zona de Sud a Romaniei de detergenti ecologici fara fosfati marca KIMICAR ITALIA.

Avem onoarea de a colabora atat cu societati mari de renume  cat si cu societati mici care vor sa  devina cunoscute alaturi de noi prin calitate foarte buna, mult ravnita chiar si de concurenta noastra in  acest domeniu.  Suntem in permanenta actualizati cu dezvoltarea  si investim in  produsele inovative pentru viitor.

Certificarile  produselor  pe care noi le propunem satisfac cele mai severe cerinte ecologice si dau o  garantie absoluta celor ce le folosesc, demonstrand totodata ca nu au efect negativ asupra mediului si sanatatii.

                                              Certificate de calitate ale detergentilor Kimicar


ANPC | Solutionarea online a litigiilor |