Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, nu esti directionat automat in cosul de cumparaturi; il poti accesa aici  si poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din showroom sau magazin, livrare prin curier sau propriile masini).

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit și sunt de acord cu termeni și condițiile site-ului web *” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza Comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

  1. Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Plaseaza Comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “Plaseaza Comanda”.

Salvarea datelor

Datele de livrare sunt salvate numai in cazul in care optati pentru Creare cont. Sfatul nostru este sa va creati cont pentru a putea salva datele de livrare pentru eventualele viitoare comenzi.