Kilav Extra 25 kg

Super detergent bi-component cu randament ridicat ce suporta dilutii elevate. Folosit la masini, autocare, prelate, cisterne, motoare, autobuze, masini operatoare, cazane si masini de transport gunoi. Nu este necesar buretele sau peria.

Cantitate : 25 kg

Denumire : Kilav Extra

More details

239,00 lei

Informații

Super detergent bi-component formulat cu materii prime selectionate.  Randament ridicat ce suporta dilutii elevate. Folosit la masini, autocare, prelate, cisterne, motoare, autobuze, masini operatoare, cazane si masini de transport gunoi. Nu este necesar buretele sau peria, este suficienta pulverizarea produsului dupa ce a fost diluat cu apa si clatire cu presiune de apa rece.                                          Actioneaza in mod particular pe o mizerie atmosferica cauzata de traficul stradal fiind in grad de rupere acea murdarie electrostatica ce caroseria tinde sa o mentina magnetic, dificila de curatat fara actiunea mecanica.

PH : 12

Mod de folosire :

CU BUTELIA DE SPUMA :                                                                                  pentru masini : amestecati bine inainte de a dilua 1 parte cu 50 parti de apa in anotimpul rece si 1 parte de produs cu 80-100 apa in anotimpul cald, pulverizati pe toata suprafata de jos in sus si clatiti cu presiune de apa rece dupa 2-3 minute de cand a fost aplicata                                                                                         pentru autocare, cisterne, autobuze, prelate : amestecati bine inainte de a dilua 1 parte cu 30 parti de apa in anotimpul rece si 1 parte de produs cu 50 apa in anotimpul cald, pulverizati pe toata suprafata de jos in sus si clatiti cu presiune de apa rece dupa 2-3 minute de la aplicare.                                                                   pentru motoare, masini operatoare : amestecati bine inainte de a dilua 1 parte cu 10-20 parti de apa pulverizati pe toata suprafata de jos in sus si clatiti cu presiune de apa rece dupa 2-3 minute de la aplicare.                                                             PENTRU SPALATORIILE AUTOMATE, SELF SERVICE : amestecati foarte bine si diluati produsul cu 2-3 parti de apa apoi lasati sa fie tras direct din dosatorul aparatului regland dilutia finala 1 : 80-100                                                            CU APARATUL DE PRESIUNE  : amestecati foarte bine si diluati produsul cu 10-20 parti de apa apoi lasati sa fie tras direct din dosatorul aparatului regland oportun in functie de mizerie si de suprafata ce urmeaza a fi curatata. Clatiti cu presiune.

Recomandari : in stagiunea calda este recomandat sa raciti masina cu apa pentru a evita posibila uscare a produsului pe vopsea.

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic .

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Kilav Extra 25 kg

Kilav Extra 25 kg

Super detergent bi-component cu randament ridicat ce suporta dilutii elevate. Folosit la masini, autocare, prelate, cisterne, motoare, autobuze, masini operatoare, cazane si masini de transport gunoi. Nu este necesar buretele sau peria.

Cantitate : 25 kg

Denumire : Kilav Extra

ANPC | Solutionarea online a litigiilor |