Prima pagină » 1,8

Afișez toate cele 3 rezultate

Detergent dezoxidant pentru curatare jante de aliaje usoare sau fier | LASER – 250 ml

18,00 lei  (Pret cu TVA)
Detergent dezoxidant pentru curatare jante de aliaje usoare sau fier. Super detergent activ, concentrat pentru curatare jante auto de orice tip sau orice model, din tabla sau din aliaje usoare ca si aluminiu. Este o solutie coroziva care se va folosi exclusiv la jante. Cantitate: 250 ml Denumire: Laser Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:

Solutie pentru decontaminare caroserii auto de impuritati si grasimi | KILAV Smog – 250 ml

18,50 lei  (Pret cu TVA)
Solutie pentru decontaminare caroserii auto de impuritati si grasimi. Solutie speciala creata pentru decontaminarea caroseriei auto prin curatarea particulelor de calcar sau rugina, a peliculei formate de la smog atat la masinile noi cat si la cele uzate care au nevoie de curatare in profunzime. Cantitate: 250 ml Denumire: Kilav Smog Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:

Curatare caroserie cu smog / decontaminare | KILAV SMOG – 12L

245,00 lei  (Pret cu TVA)
Solutie curatare caroserie / exteriorul masinii acolo unde exista smog de la poluarea din traffic, ploi acide, substante de oxidante din mediu feroviar, etc - Puternic curatator cu efect antistatic pentru curatarea de oxizi si pete cu smog la autoturismelor noi si folosite.