Prima pagină » solutie curatare

Afișez toate cele 3 rezultate

Solutie curatare piele intoarsa / Alcantara | DRAP A – 1L

35,00 lei  (Pret cu TVA)
Solutie detergent activ concentrat pentru curatare tapiterie din piele de alcantara sau din piele intoarsa folosita la masinile din clasa superioara in general. Nu ataca textura materialului si poate fi folosita la orice culoare de tapiterie. Cantitate: 1L Denumire: Drap A

Solutie pentru decontaminare caroserii auto de impuritati si grasimi | KILAV Smog – 250 ml

18,50 lei  (Pret cu TVA)
Solutie pentru decontaminare caroserii auto de impuritati si grasimi. Solutie speciala creata pentru decontaminarea caroseriei auto prin curatarea particulelor de calcar sau rugina, a peliculei formate de la smog atat la masinile noi cat si la cele uzate care au nevoie de curatare in profunzime. Cantitate: 250 ml Denumire: Kilav Smog Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:

Curatare caroserie cu smog / decontaminare | KILAV SMOG – 12L

245,00 lei  (Pret cu TVA)
Solutie curatare caroserie / exteriorul masinii acolo unde exista smog de la poluarea din traffic, ploi acide, substante de oxidante din mediu feroviar, etc - Puternic curatator cu efect antistatic pentru curatarea de oxizi si pete cu smog la autoturismelor noi si folosite.