Perioada ofertei prelansarii: 4 – 17 septembrie 2023

Vezi produsele participante

Acest regulament este pentru informarea corecta despre lansarea noii game de produse “Evolution K”.

Propus de ALEX CREATIV & KIMICAR MILANO SRL si se adreseaza publicului larg, cu cateva reguli ce trebuie respectate pe parcursul acestei prelansari.

CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL

1.1 Organizatorul lansarii celor 24 de produse din gama Evolution K este ALEX CREATIV & KIMICAR MILANO SRL cu sediul in Bucuresti, Aleea Valea Siretului nr. 2, bl P3, Ap 8, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/20562/2004, cod fiscal RO17031052, avand contul RO31BTRL04601202N01881XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata de Ilie Alexandru Aurel, domiciliat in Bucuresti, Aleea Valea Siretului nr. 2, bl P3, Ap 8, sector 6,administrator al societatii ALEX CREATIV & KIMICAR MILANO SRL.

1.2 Lansarea se va desfasura in limitele acestui regulament obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul derularii Prelansarii, dar nu inainte de a anunta publicul in prealabil.

1.3 Pentru aducerea la cunostinta a publicului, Regulamentul este intocmit si este disponibil, in mod gratuit pe site-ul: www.kimicar.ro

CAPITOLUL 2. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A LANSARII

2.1 Prelansarea se va desfasura in mediul on-line pe site-ul www.kimicar.ro cat si pe paginile oficiale de Facebook si Instagram ale acestuia in perioada 4 septembrie 2023 – 17 septembrie 2023.

2.2 Organizatorul nu va considera drept valide inscrierile participantilor prin comentarii la postari sau pe conturile oficiale din social media. Inscrierea se va putea face exclusiv pe office@kimicar.ro

CAPITOLUL 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1 Poate participa la prelansare orice persoana, avand varsta minima de 18 ani la data de 4 Septembrie 2023. Nu au dreptul de participare la aceasta prelansare angajatii Organizatorului, precum si sotul/sotia sau rudele pana la gradul 2 ai acestora.

CAPITOLUL 4. MODUL DE DESFASURARE A PRELANSARII

4.1 Pentru a participa la Prelansare, primi 100 participanti trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ urmatoarele conditii ca sa poata primii gratuit un pachet format din doua flacoane de detergent de 250 ml, unul din gama Evolution K curatare Casa si unu din gama Evolution K curatare Auto (participantii isi pot alege singuri din cele 12 produse ale fiecarei game nou lansate):

– sa aiba un cont pe o retea de socializare cu peste 2.000 urmaritori in lista lor de Social Media (Facebook, Instagram sau Tic Tok, cont activ, asociat unei persoane fizice reale);

– sa urmareasca contul de socializare al Organizatorului Kimicar de pe Facebook sau Instagram;

– sa reposteze / share / distribuie pe pagina proprie bannerul pus de organizatorul Kimicar, lasand postarea pe pagina personala minim 48 ore, postarea vizibila tuturor;

– sa trimita la adresa de e-mail office@kimicar.ro dovada / link-ul postarii de pe social media, nume si prenume, adresa livrarii, numarul de telefon cat si cele 2 produse dorite (acestea trebuie sa fie dupa cum urmeaza: 1 (unul) din categoria Evolution K – Auto si 1 (unul) din categoria Evolution K – Casa). Click aici pentru a vedea produsele disponibile.

CAPITOLUL 5. AVANTAJELE PRELANSARII SI ACORDAREA PACHETELOR

5.1 Pachetul oferit gratuit primelor 100 de persoane care distribuie bannerul in lista lor de Social Media: Facebook, Instagram sau Tic Tok, va pleca prin curierat (costul trasportului prin Cargus fiind suportat de cel ce primeste gratuit pachetul), de la depozitul nostru dupa primirea confirmarii pe e-mail a share-ului facut.

5.2 Organizatorul nu va suporta niciun fel de cheltuieli ulterioare punerii in posesie a primelor 100 pachete.

5.3 In situatia descoperirii de catre Organizator a unei / unor fraude, acesta este in drept de a elimina participantul care a fraudat.

5.4 Cei 100 de participanti ce au redistribuit bannerul in social media de pe pagina lor, vor fi anuntati in maxim 3(trei) zile lucratoare de la primirea confirmarii trimise de acestia pe office@kimicar.ro

5.5 Pachetele se vor trimite incepand cu 18 septembrie 2023 catre cei 100 de redistribuitori ai banner-ului, cu mentiunea ca in maxim 48 ore de la trimitere, cand acestea vor sosi, va trebui achitat de acestia costul curieratului prin ramburs la Cargus.

5.6 In cazul in care participantii nu pot fi contactati de Organizatori in termenul de 3 zile de la data primirii dovezii pe e-mail, acestia ne vor contacta la numarul de telefon: 021.468.94.07 sau vor trimite un e-mail la: office@kimicar.ro

5.7 Participantii la Prelansarea noii game Evolution K nu va efectua nicio plata suplimentara si nu va suporta alte costuri suplimentare, cu exceptia celor prevazute de lege.

5.8 Organizatorul nu va suporta niciun fel de cost ulterior punerii in posesie a pachetelor sau produselor comandate in perioada prelansarii.

5.9 In situatia descoperirii de catre Organizator a unei/unor fraude, acesta este in drept de a elimina participantul care a fraudat.

CAPITOLUL 6. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

6.1 Organizatorul Prelansarii va vira la bugetul de stat impozitul cu retinere la sursa, aplicabil niturilor individuale provenite din campanii promotionale, conform prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal.

6.2 Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe, impozite, obligatii financiare legate de pachetele oferite, acestea fiind in sarcina participantilor.

CAPITOLUL 7 — LITIGII

7.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Prelansare se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

CAPITOLUL 8 – RESPONSABILITATE

8.1 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

a) Nu isi asuma raspunderea in cazul in care participantul nu reactioneaza la anuntarea acestuia pe pagina Instagram a Organizatorului sau in cazul email-urilor nelivrate datorita defectiunilor sau supraincarcarii retelelor operatorilor de internet sau ca urmare a functionarii deficitare ori nefunctionarii aplicatiilor utilizate de participanti (soft si/sau hardware);

b) Situatiile in care pachetul nu este trimis castigatorului ca urmare a unor date de identificare inexistente, false ori incorecte comunicate la inregistrare;

c) Organizatorul este responsabil sa comunice conditiile de desfasurare si sa respecte prevederile Regulamentului fara a suporta costuri determinate de actiunile ulterioare ale castigatorului.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatia in care concursul ar putea inceta sau se poate suspenda inainte de implinirea perioadei stabilite din motive ce tin de politicile, termenii si conditiile platformelor din social media. In cazul eliminarii postarii de prelansare, din motive independente de vointa Organizatorului si a detinatorului contului de social media pe care se desfasoara campania, campania poate fi incheiata sau suspendata, caz in care Organizatorul poate decide unilateral incheierea campaniei sau modificarea conditiilor de Organizare a acesteia, cu conditia ca acesta sa comunice noile conditii in aceeasi forma cu publicarea conditiilor initiale.

CAPITOLUL 10 – PROTECTIA DATELOR PERSONALE

10.1 Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

10.2 Prin participarea la acest Concurs, Participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie prelucrate în scopul si pe durata strict necesara organizarii si desfasurarii prelansarii.

Participantul la Prelansare în calitate de persoana vizata are, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere, dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta si dreptul de a se adresa cu o plangere Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal (la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, Romania;

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdep@dataprotection.ro.

Datele prelucrate pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata si autoritatilor abilitate prin lege sa le primeasca. Pentru orice informatii sau solicitari de exercitare a drepturilor dumneavoastra referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteti contacta prin:

 • Transmiterea unui e-mail la adresa: office@kimicar.ro
 • Transmiterea solicitarii prin curier / posta, la adresa: strada Sperantei 18, Bragadiru, Ilfov.

Redactat de parte şi autentificat de către Notar Public, într-un singur exemplar original, care se păstrează în arhiva biroului notarului public.

Societatea ALEX CREATIV & KIMICAR MILANO SRL, prin Director General, ILIE ALEXANDRU AUREL.

Produse din categoria Evolution K

Solutie protectie pentru anvelope sau accesorii din cauciuc | NEROLUX – 250 ml

18,00 lei  (Pret cu TVA)
Solutie protectie pentru anvelope sau accesorii din cauciuc. Revigorant lucios pentru anvelope ce reda culoarea originala a cauciucului protejand de razele solare, mentinand textura moale, evita crapaturile. Cantitate: 250 ml Denumire: Nerolux Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:
 • Ofera suma de 0,50 lei din pretul produsului pentru fiecare produs vandut, ce va fi donata catre 5 entitati ce au nevoie de ajutor permanent
 • Ofera suma de 0,50 lei pentru fiecare flacon returnat in vederea reciclarii la magazinele Kimicar
 • Ofera idei si solutii pentru refolosirea ambalajului ca sa nu ajunga la gunoi sau in natura. Click aici pentru exemple!

Detergent pentru curatare plastice de la fetele de usi, praguri, bord auto | POLINET – 250 ml

16,00 lei  (Pret cu TVA)
Detergent pentru curatare plastice de la fetele de usi, praguri, bord auto. Detergent superconcentrat pentru curatarea si degresarea blatului sau mesei din bucatarie, aragazului, cuptorului, hotei, gratarului, obiectelor din bucatarie din inox sau ceramica. Cantitate: 250 ml Denumire: Polinet Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:
 • Ofera suma de 0,50 lei din pretul produsului pentru fiecare produs vandut, ce va fi donata catre 5 entitati ce au nevoie de ajutor permanent
 • Ofera suma de 0,50 lei pentru fiecare flacon returnat in vederea reciclarii la magazinele Kimicar
 • Ofera idei si solutii pentru refolosirea ambalajului ca sa nu ajunga la gunoi sau in natura. Click aici pentru exemple!

Detergent curatare tapiterie din piele, alcantara, microfibra | KILAV Puliscay – 250 ml

16,50 lei  (Pret cu TVA)
Detergent superconcentrat pentru curatare tapiterie din Alcantara, microfibra Artico/Microcut, piele naturala, piele ecologica, piele Nappa, scay, tapiterie din stofa sau suprafete din plastic. Curata in profunzime murdaria, lasa materialul hidratat dupa aplicare. Cantitate: 250 ml Denumire: Kilav Puliscay Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:
 • Ofera suma de 0,50 lei din pretul produsului pentru fiecare produs vandut, ce va fi donata catre 5 entitati ce au nevoie de ajutor permanent
 • Ofera suma de 0,50 lei pentru fiecare flacon returnat in vederea reciclarii la magazinele Kimicar
 • Ofera idei si solutii pentru refolosirea ambalajului ca sa nu ajunga la gunoi sau in natura. Click aici pentru exemple!

Detergent pentru curatare geamuri, oglinzi sau cristale | CRYSTAL MOUSSE – 250 ml

17,50 lei  (Pret cu TVA)
Detergent pentru curatare geamuri, oglinzi sau cristale. Super detergent formulat pentru curatarea suprafetelor din sticla, oglinzi, ecrane, display-uri si orice suprafata lucioasa. Adaptat perfect pentru degresarea in profunzime fara a lasa urme sau umbre pe suprafete. Cantitate: 250 ml Denumire: Crystal Mousse Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:
 • Ofera suma de 0,50 lei din pretul produsului pentru fiecare produs vandut, ce va fi donata catre 5 entitati ce au nevoie de ajutor permanent
 • Ofera suma de 0,50 lei pentru fiecare flacon returnat in vederea reciclarii la magazinele Kimicar
 • Ofera idei si solutii pentru refolosirea ambalajului ca sa nu ajunga la gunoi sau in natura. Click aici pentru exemple!

Detergent pentru curatare geamuri, oglinzi auto | CRYSTAL MOUSSE – 250 ml

17,50 lei  (Pret cu TVA)
Detergent pentru curatare geamuri, oglinzi auto. Super detergent formulat pentru curatarea suprafetelor din sticla, oglinzi, ecrane, display-uri si orice suprafata lucioasa. Adaptat perfect pentru degresarea in profunzime fara a lasa urme sau umbre pe suprafete. Cantitate: 250 ml Denumire: Crystal Mousse Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:
 • Ofera suma de 0,50 lei din pretul produsului pentru fiecare produs vandut, ce va fi donata catre 5 entitati ce au nevoie de ajutor permanent
 • Ofera suma de 0,50 lei pentru fiecare flacon returnat in vederea reciclarii la magazinele Kimicar
 • Ofera idei si solutii pentru refolosirea ambalajului ca sa nu ajunga la gunoi sau in natura. Click aici pentru exemple!

Detergent pentru curatare blat de bucatarie, aragaz, cuptor, hota, gratar, rotisor | POLINET – 250 ml

16,00 lei  (Pret cu TVA)
Detergent pentru curatare blat de bucatarie, aragaz, cuptor, hota, gratar, rotisor. Detergent superconcentrat pentru curatarea si degresarea blatului sau mesei din bucatarie, aragazului, cuptorului, hotei, gratarului, obiectelor din bucatarie din inox sau ceramica. Acest produs curata petele sau murdaria in profunzime avand reactie rapida. Cantitate: 250 ml Denumire: Polinet Detergenti ecologici profesionali | Kimicar Romania se implica responsabil in sustinerea comunitara si ecologica prin:
 • Ofera suma de 0,50 lei din pretul produsului pentru fiecare produs vandut, ce va fi donata catre 5 entitati ce au nevoie de ajutor permanent
 • Ofera suma de 0,50 lei pentru fiecare flacon returnat in vederea reciclarii la magazinele Kimicar
 • Ofera idei si solutii pentru refolosirea ambalajului ca sa nu ajunga la gunoi sau in natura. Click aici pentru exemple!