Despre Kimicar Romania

ALEX CREATIV - Pe piata din Romania din 2004

Societate romaneasca infiintata in anul 2004 cu un capital social de 268.000 ron, avand obiect de activitate import si distributie detergenti ecologici fara frecare pentru Auto, Industrie, HoReCa cat si echipamente profesionale de curatenie produse in totalitate in Comunitatea Europeana.

In anul 2005, a fost negociat un contract de exclusivitate producatorul Italian Kimicar, avand o gama bogata de detergenti ce respecta in totalitate certificarile ISO 9001, HACCP, ISO 14001, cu PH-uri controlate si acreditate de C.E. Detergentii nostri ecologici sunt produsi cu formule NANOTEK.

Alex Creativ este unic importator in zona de Sud a Romaniei de detergenti ecologici KIMICAR ITALIA.

Avem onoarea de a colabora atat cu societati mari de renume cat si cu societati mici care vor sa devina cunoscute alaturi de noi prin calitate foarte buna, mult ravnita chiar si de concurenta noastra in acest domeniu.

Suntem in permanenta actualizati cu dezvoltarea si investim in produsele inovative pentru viitor.

Nano Tehnologie

Despre Nano Tehnologie

Nanotehnologia reprezintã ingineria la o scară foarte mică. Acestea pot fi aplicate în numeroase domenii, cum ar fi sănătatea şi medicina, tehnologia informaţiei şi comunicaţiile, energia şi mediul înconjurător. Nanotehnologiile funcţionează la nanoscară – scara moleculelor individuale.

Certificarile produselor pe care noi le propunem satisfac cele mai severe cerinte ecologice si dau o garantie absoluta celor ce le folosesc, demonstrand totodata ca nu au efect negativ asupra mediului si sanatatii.

Plan de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri

Certificarile detergentilor ecologici

13239
CLIENTI SATISFACUTI
18
ANI DE EXPERIENTA
15
PERSONAL
4
PUNCTE DE LUCRU
11136
COMENZI ONLINE
251
RECOMANDARI

Kimicar Romania in cifre. Pe Bune!

Kimicar, datorita cautarilor continue si a tehnologiilor utilizate, a realizat formule cu materii prime selectionate punand ca scop principal protejarea mediului.

Folosind produsele noastre si analizand mai apoi apele amestecate cu detergent, va fi o proba sigura de munca facuta de catre chimistii nostri si veti avea o garantie pentru activitatea dumneavoastra.