Despre Kimicar Romania

Oferim consumatorilor privati sau companii, produse sustenabile pentru curatare si intretinere de calitate superioara cu impact economic redus.

Ne pasa de comunitate iar misiunea noastra este de a educa – ghida utilizatorul final, sa il convingem ca este avantajos sa foloseasca un produs profesional concentrat prieten cu mediu. Planul Green Deal are obiectiv ca toate tarile europene sa se ajunga la poluare zero, fara produse toxice si cu ambalaje reciclabile.

Antreprenorii pionieri sau utilizatorii privati sunt consiliati cu partea practica si probarea efectiva doar dupa ce absorb si inteleg informatiile date de noi sau prin intermediului site-ului. Pentru profesionistii care intampina probleme ce nu gasesc rezolvare, suntem receptivi si ii invitam la noi pentru a proba alte variante  dedicate problemei existente, pana ce se gaseste solutia finala.

Privilegiul consta in reducerea costului, reducerea timpului, reducerea consumului de ambalaj si protejarea suprafetelor tratate. Punem la dispozitie  tot bagajul nostru de cunostinte din acest domeniu care a inceput in Italia din 1999 pana in 2004 iar apoi in Romania din 2004 si pana in prezent.

Cum te simti cand acasa gasesti dupa montarea gresiei adeziv – ciment intarit sau vezi masina dupa ce o parchezi, ca este patata cu rasina de copac?  Aceste situatii si multe altele creaza probleme serioase care fara produsele adaptate, pierzi mult timp, te consumi mental si in final cheltui sume importante pentru rezolvare.

Dupa ce ati identificat problema, va adresati brandu-lui Kimicar telefonic sau online si un consilier va va recomanda solutia dedicata, cu cantitatea necesara de folosit si mod de aplicare, iar in 24 ore ati intrat in posesia  acesteia. Garantarea rezolvarii problemei este asigurata doar daca sunt urmati pasii intocmai din recomandarea  facuta de specialistul companiei. Pe site exista un ghid KIMIGHID cu specificatii tehnice detaliate.

Nano Tehnologie

Despre Nano Tehnologie

Nanotehnologia reprezintã ingineria la o scară foarte mică. Acestea pot fi aplicate în numeroase domenii, cum ar fi sănătatea şi medicina, tehnologia informaţiei şi comunicaţiile, energia şi mediul înconjurător. Nanotehnologiile funcţionează la nanoscară – scara moleculelor individuale.

Certificarile produselor pe care noi le propunem satisfac cele mai severe cerinte europene si dau o garantie absoluta celor ce le folosesc, demonstrand totodata ca nu au efect negativ asupra mediului si sanatatii.

Plan de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri

Certificarile detergentilor ecologici

Descoperind acest brand o noua perspectiva se deschide, rezolvand situatii delicate intalnite atat in activitati profesionale cat si in activitati casnice care initial pareau o sarcina complicata, stresanta si costisitoare.

Daca nu doriti sa aveti experiente  neplacute, de a cheltui pe produse inutile, scumpe sau chiar toxice, va recomandam sa incercati gama Kimicar Italia care de peste 40 ani investeste permanent in evolutie.

Incepeti  imediat sa pasati catre noi problemele de curatare sau intretinere iar produsele va vor aduce un mare castig de timp pe care sa il dedicati in plus pentru familie sau afacerea ce o gestionati.

Viziunea brandul-ui Kimicar este de fapt dezvoltarea personala prin schimbarea in totalitate a procesului de vanzare al produselor de curatare incepand cu recomandarea procesului tehnic iar ulterior ofertarea acestora.

Ce aduce in plus acest brand fata de produsele deja cunoscute?

Produsele respecta normativele C.E, respecta intocmai fisele tehnice si de Securitate, contin materii prime de origine vegetala, sunt folositi coloranti alimentari in defavoarea celor care folosesc coloranti industriali, contin enzime, nu sunt alergice sau toxice, sunt biodegradabile peste 95%.

Exemplificarea catorva situatii in care primesti gratuit consultanta de specialitate:

  1. Esti antreprenor si doresti sa deschizi o firma de curatenie, o spalatorie auto, un restaurant, un hotel, o clinica sau alta afacere. Nu ai experienta dar doresti sa cunosti procesul de curatare cu pasii si solutiile adecvate pentru a nu pierde timp cu probe pana ce te familiarizezi un pic cu gestionarea . Solutia rapida este sa suni la Kimicar.
  1. Ai cumparat un apartament nou sau l-ai zugravit pe cel vechi si descoperi ca la final pe parchet, pe tamplarie, pe geamuri ai numai stropi de vopsea lavabila. Nu ai mai patit pana acum si nu stii cum sa cureti aceste urme intarite aproape imposibil de curatat. Solutia rapida este sa suni la Kimicar.
  1. Observi la masina ta, dupa ce ai ajuns la destinatie, numai stropi de smoala pe toata caroseria si iti aduci aminte ca tocmai ai trecut pe un drum in lucru pe care se asfalta. Esti deja speriat ca va trebui sa o duci intr-un centru detailing si sa aloci o mare suma de bani. Solutia rapida este sa suni la Kimicar.

Garantia calitatii este exprimata prin respectarea numarului de materii prime cu substante protective care sa nu dauneze suprafetelor care intra in contact, chiar aducand un plus de revitalizare protejand pe termen lung.

Evolutia economica Kimicar pentru viitorul gospodar

Daca vrei sa construim o comunitate stransa, sa ne consultam impreuna, lasa un Smart Review.

Acceptam cu placere un review constructiv pentru ca sustinem o transparenta totala fata de utilizator.

14821
CLIENTI SATISFACUTI
20
ANI DE EXPERIENTA
15
PERSONAL
4
PUNCTE DE LUCRU
16018
COMENZI ONLINE
473
RECOMANDARI

Kimicar Romania in cifre. Pe Bune!

Kimicar, datorita cautarilor continue si a tehnologiilor utilizate, a realizat formule cu materii prime selectionate punand ca scop principal protejarea mediului.

Folosind produsele noastre si analizand mai apoi apele amestecate cu detergent, va fi o proba sigura de munca facuta de catre chimistii nostri si veti avea o garantie pentru activitatea dumneavoastra.